Esittely

Keitä olemme

Pietarsaaren Cityryhmä ry on keskustan yrittäjien oma yhdistys. Meillä on yli 100 jäsentä, jotka ovat esimerkiksi keskustan yrityksiä ja yhdistyksiä.

Missiomme

Haluamme kehittää keskustaa, luoda elämyksiä, jotka houkuttelevat kävijöitä ja asiakkaita sekä tuottaa tapahtumia koko perheelle.

Visiomme

Pietarsaari on pieni kaupunki suurella sydämellä, joka löytyy meren äärellä ja missä historiaa näkyy ympäri kaupunkia. Haluamme tehdä PIetarsaaresta Suomen parhaan elämyskaupungin.

ELÄMYSTEN KAUPUNKI

Pietarsaaresta löytyy vaikkapa mitä, kuten kiinnostava historia, ihana kulttuurielämä, upea luonto ja aina jotain tekemistä koko perheelle. Haluamme, että keskustamme on paikka, mihin voi tulla helposti ja aina löytää jotain uutta tekemistä, syödä hyvää ruokaa, käydä ostoksilla, ystäviä tavata ja nauttia paikalliselämästä.

Henkilökunta

Pia Forsman

Toiminnanjohtaja

pia@citygruppen.net

044-7679947

Hanna Eklund

Toimintakoordinaattoria

hanna@citygruppen.net

044-3201250

Toimisto ja myyntipiste

Löydät meidät

Raatihuoneelta Pietarsaaresta

Kauppatori 1

68600 Pietarsaari

maanantai – perjantai

9:00 – 15:30

Lahjakortteja voi ostaa myös

Pietarsaaren Kirjakauppa

Hallitus

Heikki Rajala
VM-Sport
heraj58@gmail.com

Stefan Skytte
JNT
stefan.skytte@jnt.fi

Mikael Rimmi
Ideal Keittiöt
Mikael.Rimmi@idealkeittiot.fi

Annika Rönnberg
Lindex
annika.ronnberg@lindex.com

Sara Höglund

Station 23
sara.hoglund79@gmail.com

Ann-Sofi Wingren
After Eight
ia@aftereight.fi

UKK

1. Voiko lahjakortin voimassaoloaikaa pidentää?

Jos olet saanut Cityryhmä-lahjakortin lahjaksi ja sen viimeinen käyttöpäivä on jo mennyt umpeen, voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan ja selvittää, onko sitä mahdollista jatkaa. Valitettavasti kortteja, joiden voimassaoloaika on kulunut yli 2 vuotta ostopäivästä, ei voi enää jatkaa.

2. Yrityksemme haluaa tulla jäseneksi, mitä se maksaa?

Cityryhmä on yhdistys, joka työskentelee elävän keskustan puolesta. Yritykset, yhdistykset ja keskeiset asuntoyhtiöt voivat liittyä jäseniksi.

Perimme jäsenmaksun kaikilta jäseniltä, ja lisäksi meillä on yhteistyömaksu sekä maksu lahjakortin vastaanottamisesta. Yhteistyömaksuun sisältyvät kaikki jäsenetujen edut ja se lasketaan yrityksen omasta liikevaihdosta. Saadaksesi lisätietoja maksuista voitte ottaa yhteyttä henkilökuntaan.

3. Saako kuka tahansa tulla torille myymään?

Kuka tahansa voi tulla myymään torille, maksut löytyvät välilehdeltä "palvelut->myyntipaikat". Myyjä vastaa itse tuotteistaan ja luvista. Jos haluaa olla paikalla useamman päivän, on suositeltavaa ottaa yhteyttä henkilökuntaan hyvissä ajoin, samoin kuin jos tarvitsee sähköä. 

4. Minkä vuoksi iltatoreja ei järjestetä joka viikko?

Viimeisten kesien aikana maanantaitorin kiinnostus on vähentynyt sekä kävijöiden että myyjien määrässä. Kuuntelimme niitä palautteita, joita saimme sekä myyjiltä että kävijöiltä, ja kokeilemme uutta konseptia, jossa ensimmäisenä maanantaina kuukaudessa on kesätori, jossa on kirpputori, ohjelmaa lapsille ja musiikkia. Kirpputorille, joka järjestetään torin Raatihuonee puoleisella sivulla, tarvitaan oma pöytä, ja paikka maksaa 5 €.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

fiSuomi