Terassipaikat

Jos haluat tarjoilla ulkona kesällä (1.5-30.9 välillä), lue nämä ohjeet.
Cityryhmä vuokraa yhdessä kaupungin kunnallisen teknisen osaston ja teknisen lautakunnan kanssa yrittäjille katutilaa, jota voidaan käyttää ulkona ruokailuun. Jos yritykset haluavat terassilleen vain huonekaluja ja kukkia, otetaan yhteyttä suoraan Cityryhmään. Mikäli yritykset haluavat pysyvämmän terassin, tulee lupa hakea lupapiste.fi:n kautta.

Pysyvä terassi

Suunnitelma

Tee selkeät suunnitelmat ja piirustukset ulkoruokailutilasta. Ota yhteyttä suunnittelijaan ja lähetä kaikki liitteet osoitteeseen lupapiste.fi.

Alue

Ota yhteyttä Cityryhmään terassialueesta ja tee sopimus. Sopimus allekirjoitetaan vasta, kun tekninen lautakunta ja komtek ovat hyväksyneet suunnitelmat.

Huolto

Pysyvät ulkoistuinalueet tulee huoltaa ja varustaa säsongin mukaan. Joulun aikoihin ne voidaan koristella valaistuksella.

Terassialueet 1.5-30.9

Varaa tapaaminen

Varaa tapaaminen Cityryhmän kanssa käydäksesi läpi suunnitelmasi millaisen terassialueen haluat. Ota rohkeasti mukaan valmiita ideoita ja visioita.

Alue

Käy yhdessä Cityryhmän kanssa vuokrattava alue, jolle terassi perustetaan. Käy läpi kaupungin terassiohjeet sekä -käsikirja ja mieti alueen kunnossapitoa.

Kauden jälkeen

Terassikausi päättyy 30.9., jolloin myös kaikki kalusteet, koristeet, aidat yms. tulee poistaa ja katu siivota ja siivota huonekalujen jälkeen.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

fiSuomi