Om oss

Vem är vi

Jakobstads Citygrupp rf är en förening bestående av företagare i Jakobstad, bolag och intresseföreningar.

Vår mission

Vi arbetar för ett levande centrum i Jakobstad, och för att stärka sina medlemmars möjligheter och hjälpa dem utvecklas, samt medlemmars intressebevakning i centrums utveckling.

Vår vision

Jakobstad är Finlands mest levande centrum, en upplevelsestad och en plats dit man kommer både på evenemang, shopping, middag och umgänge varje dag.

UPPLEVELSERNAS STAD

I Jakobstad finns allt från intressant historia, fantastiskt kulturliv, vackra miljöer och något att göra för hela familjen. Vi vill att centrum skall kunna ge något för alla, vara en plats var du kan komma för att handla, ta del av kulturtillställningar, äta god mat, träffa vänner och njuta av en trevlig miljö.

Personalen

Pia Forsman

Verksamhetsledare

pia@citygruppen.net

044-7679947

Hanna Eklund

Verksamhetskoordinator

hanna@citygruppen.net

044-3201250

Kontor och försäljning

Du hittar oss vid

Rådhuset i Jakobstad

Salutorget 1

68600 Jakobstad

måndag – fredag

9:00 – 15:30

Presentkort kan även köpas från

Jakobstads Bokhandel

Styrelsen

Heikki Rajala
VM-Sport
heraj58@gmail.com

Stefan Skytte
JNT
stefan.skytte@jnt.fi

Mikael Rimmi
Ideal Keittiöt
Mikael.Rimmi@idealkeittiot.fi

Annika Rönnberg
Lindex
annika.ronnberg@lindex.com

Sara Höglund

Station 23
sara.hoglund79@gmail.com

Ann-Sofi Wingren
After Eight
ia@aftereight.fi

FAQ

1. Kan jag förlänga presentkorten?

Om du fått ett Citygruppen-presentkort vi gåva och sista användnings-dagen redan utgått, kan du kontakta personalen och se om det går att förlänga. Kort som utgått mer än 2 år efter köpet går tyvärr inte att förlänga

2. Vårt företag vill bli medlem, vad kostar det?

Citygruppen är en förening, som arbetar för ett levande centrum. Företag, föreningar och centrala bostadsbolag kan bli medlemmar.

Vi uppbär en medlemsavgift av alla medlemmar, dessutom har vi en samarbets-avgift och en avgift för mottagande av presentkort. I Samarbets-avgiften ingår alla medlemsförmåner och är räknas ut från företagets egna omsättning. För att få mer information om avgifterna kan ni kontakta personalen.

3. Får vem som helst komma till torget och sälja?

Vem som helst kan komma och sälja på torget, avgifterna finns på fliken ”tjänster->försäljningsplatser”. Försäljaren ansvarar själv för sina varor och tillstånd. Vill man stå mer än en dag bör man kontakta personalen i god tid, samt om man behöver ström. 

4. Varför ordnas inte måndagstorgen varje vecka?

De senaste somrarna har intresset för måndagstorg minskat, både på antalet besökare och försäljare. Vi lyssnade på feedback från de försäljare och besökare som kom, och prövar med ett koncept där vi har första måndagen i månaden ett sommartorg, där vi har loppis, program för barn och musik. Till loppiset som ordnas på Rådhussidan av torget behövs eget bord, och en plats kostar 5€.

Kontakta oss

Kontaktinfo

sv_SESvenska