Presentkort

Vill ni köpa Citygruppens presentkort? Ni kan  beställa presentkort från denna sida. Vi tar emot beställningar också per e-post eller telefon. Presentkorten går även att köpas från Rådhuset och Jakobstads Bokhandel.

e-post: info@citygruppen.net | tel. 044 767 9947/ 044 320 1250

Beställ presentkort här!

Citygruppens presentkort finns i olika summor och presentkort kan kombineras så att du får ett passande belopp. Hela summan bör användas på en gång så det lönar sig att fundera efter vilka summor man vill beställa. Presentkort är fysiska och skickas per post eller måste hämtas från Citygruppens kontoret. Presentkort kan beställas som gåva direkt till mottagarens adress.

10,00 50,00 

Stadens bästa gåva

Citygruppens presentkort går till över 70 olika företag i Jakobstad och är en av de mest omtyckta gåvorna. Genom att ge ett Citygruppens presentkort ger du möjlighet till mottagaren att handla precis vad de själva vill ha.

Stöda lokal handel

Genom att köpa ett av Citygruppens presentkort stöder du samtidigt den lokala handeln i Jakobstad. Genom att handla lokalt idag så har vi lokala företagare även imorgon.

Vi kan bli fler

Är det något företag du saknar på listan? Tipsa ditt favoritföretag om att de kan gå med i Citygruppen eller var direkt i kontakt med oss.

Ni kan köpa presentkort även från Jakobstads Bokhandel

Jakobstads Bokhandel

Storgatan 11

68600 Jakobstad

Öppet: vardagar 10.00-17.00 lö 10.00-14.00

Kontakta oss

Kontaktinfo

sv_SESvenska